Bert De Cock

Bert De Cock

Bert De Cock behaalde in 2003 zijn Masterdiploma in de muziekpedagogie, aan het Lemmensinstituut in Leuven. Daarnaast slaagde hij ook voor de lerarenopleiding muziek en behaalde zijn diploma van kleuterleider. Sindsdien ging hij als leraar aan de slag in verschillende lagen van de onderwijswereld: kleuterklassen, lagere school, secundair onderwijs, hogeschool, muziekacademies, …

In 2011-2012 gaf Bert zelf les bij CreaMuse. Als muzikale duizendpoot was hij verantwoordelijk voor de lessen muziekinitiatie (zowel voor kleuters, als voor de lagere school), notentaal, piano, gitaar, basgitaar en accordeon.

 

Vzw Muzikids

In september 2010 richtte Bert De Cock een vzw op met als doel kinderen en jongeren plezier te laten beleven aan muziek. Vzw Muzikids organiseert kampen, workshops en optredens, steeds in functie van onze doelgroep.

De voorbije jaren was Muzikids verantwoordelijk voor een zestigtal muziekkampen en meer dan 200 workshops en optredens.

Meer info: www.muzikids.org

 

Popkoor ‘Sing Out Loud’

Een jaar na het opstarten van vzw Muzikids, werd een nieuw deelproject toegevoegd: Sing Out Loud.

Het Zottegemse popkoor bestaat momenteel uit een 20-tal zangeressen tussen 10 en 25 jaar. Op het programma staat een gevarieerde mix van pop-, musical- en filmmuziek, steeds in een meerstemmig arrangement van Bert De Cock. Voor onze concerten kunnen we steevast beroep doen op onze fantastische live-band.

De afgelopen jaren trad Sing Out Loud op voor heel wat kleine en grote evenementen. Naast enkele huwelijken en recepties, mochten we ook optreden voor de opening van het vernieuwde Zottegemse stadscentrum. In 2018 stonden we voor het eerst in een uitverkochte Lotto Arena!

In 2015 bracht het popkoor een eerste full-cd op de markt, waarvan de opbrengst integraal geschonken werd aan het kinderkankerfonds.

Sing Out Loud repeteert elke zondag van 10u tot 12u in het Ontmoetingscentrum van Leeuwergem (Zottegem).

Meer info: www.singoutloud.be

 

 

CreaMuse

De privémuziekschool werd in 2009 opgestart door Karen Ketels. Al snel groeide CreaMuse uit tot een bloeiende school. Aangezien Karen daarnaast ook actief was als fotografe, besloot ze na 9 jaar de fakkel door te geven aan Bert De Cock, zodat zij zich verder kon toeleggen op haar fotostudio.

Meer info over de fotostudio: www.studioketels.be